S.B.Ü. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Sertifika töreni gerçekleştirildi.

Updated: 23/06/2018

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakanlığı onaylı 3. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 02 Nisan 2018 – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında 15 iş günü teorik ve 15 iş günü pratik olmak üzere yürütülen eğitim programı başarıyla tamamlandı.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol ERGÜNEY ,Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu AŞI ,Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin ŞAŞKIN ,
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap AKKAYA EFE ve Hastane Yöneticileri ve Çalışanlarının katıldığı törende
16 kursiyere sertifikaları verildi.
Kursiyerler Hastane Yönetimine
Program Sorumlusu Müjde TOPÇU
Eğitimciler Derya TOPRAK TAN ve Oya AYDIN'a eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler.