SBÜ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 8 KASIM DÜNYA RADYOLOJİ GÜNÜNÜ KUTLADI

Hastanemiz Merkez Bina ve Alikahya Yerleşkesinde Hastane Başhekimi Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın ve hastane yönetimi tarafından Radyoloji biriminde çalışan tüm Radyoloji uzman ve Radyoloji teknisyenlerimizin 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü kutlandı.

Gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarından dolayı Radyoloji birim çalışanlarına teşekkür eden Başhekim Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın, birimle ilgili çalışanların öneri ve görüşlerini değerlendirdi. Memnuniyetlerini bildiren Radyoloji birimi çalışanları 8 Kasım Dünya Radyoloji günündeki nazik ziyaretlerinden dolayı hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.