S.B.Ü KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

Hacettepe Üniversitesi’nden 2008 yılında mezun olan Endokrinoloji Uzmanı Ömer Can Topaloğlu,S.B.Ü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırması Hastanesi’nde göreve başladı.

Ömer Can Topaloğlu kimdir?

1986 Antakya doğumlu olan Ömer Can Topaloğlu, 2008yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını İzmir Tepecik İç Hastalıkları bölümünde yapan Topaloğlu endokrinoloji yan dal uzmanlığını da Malatya İnönü Üniversitesi’nde yaptı. Topaloğlu, endokrinoloji uzmanı olduktan sonra doktorluğu görevini ilk kez S.B.Ü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırması Hastanesi’nde yapacak.