SBÜ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÜNYA AİDS GÜNÜ FARKINDALIK PANELİ DÜZENLENDİ

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

DÜNYA AİDS GÜNÜ FARKINDALIK PANELİ DÜZENLENDİ

"Edinilmiş bağışıklık yetersizliği sendromu" olarak geçen Aids; insanın bağışıklık sistemini yok eden HIV kaynaklı bulaşıcı bir hastalıktır. SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen Dünya Aids Günü Farkındalık Panelinde Prof.Dr. Ayşe Wıllke Topçu “Geçmişten Geleceğe Hıv İnfeksiyonu”, Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hekimi Uzm.Dr. Gülten Ünlü “Hıv Bulaşma Yolları ve Tanısı”, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hatice Aka Akar “Hıv Korunma Yolları” adlı sunumlarını gerçekleştirdi.
Etkinlik sonunda Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe ve Başhekim Yardımcısı Ekrem Kuşkonmaz'ın katılımcılara teşekkür belgesi ve çiçek takdim etmesiyle program son buldu.

47370954_2360090304033065_1069077678495105024_o.jpg