S.B.Ü KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DOKTORLARI GÜVEN VERİYOR

S.B.Ü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniğinde akciğer kanseri ameliyatları başarı ile devam ediyor.

S.B.Ü Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniğinde Hemşire olarak görev yapan Özlem Kurt’un yakını Mehmet Karaca’ya sol akciğer kanseri tanısı konuldu. Hemen tedavisine başlanan hastaya sol üst lobektomi ameliyatı gerçekleştirildi. Başarı ile geçen ameliyatın ardından Post op 4.gün hastamız sağlığına tekrar kavuştu.

Ameliyatı gerçekleştiren Uz. Dr. Alper Tabur "Hastamız gayet iyi, başarılı bir ameliyat oldu. Kendisi şu anda yiyor içiyor, hiçbir sıkıntısı yok. Ameliyata katılan bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim." diye konuştu.

Sağlığına kavuşan hastamız Mehmet Karaca “Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarının verdiği güven sayesinde tedavi ve ameliyatım başarılı bir şeklide geçti ve bunun karşılığını da sağlığıma kavuşarak almanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.