SBÜ KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ALGOLOJİ HEKİMİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Algoloji Uzmanı Vildan Kılıç Yılmaz hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır.
Algoloji Hekimi Uzm.Dr. Vildan Kılıç Yılmaz Kimdir?
1981 Rize Kalkandere doğumlu olan Dr.Yılmaz 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.2005-2009 yılları arasında Siyami Ersek Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı ünvanını aldı. 2010-2011 yılları arasında Trabzon Ahievren Hastanesinde görev yaptı.2011-2017 yıllarında Kocaeli Devlet Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak devam etti.Uzm.Dr.Vildan Kılıç Yılmaz artık SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştrıma hastanesinde Algolaji Uzmanı olarak hizmet vermeye başlamıştır.