SBÜ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ YAPILDI

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Sağlık Bakanlığı onaylı Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı 24.10.2018-23.11.2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.Teorik ve Pratik olarak gerçekleştirilen sertifika programına toplam 14 Ameliyathane Hemşiresi katıldı. Program süresince alanında uzman hekim ve hemşireler eğitici olarak yer aldılar. Program Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Hastane Yöneticisi Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.Program Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Uzm.Dr.Mürsel Durmaz, Başkan Yardımcısı Uzm.Dr Işık Çelik,Başhekim Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe,hastane idarecileri ,hastane klinik sorumlu hekimleri, hastane çalışanları,kursiyerlerin katılımı ve konuşmaları ile devam edildi.Programı başarı ile tamamlayan kursiyerlere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları takdim edildi.Ayrıca program eğitmenleri ve eğitime katkıda bulunan eğitimcilere teşekkür belgesi ve çiçek verildi. Program sonunda kursiyerler,hastane yönetimine ve eğitimcilere programa katılmaktan duydukları memnuniyetten dolayı teşekkürlerini iletti.