SBÜ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 29 KASIM TIBBİ SEKRETERLER VE VERİ GİRİŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi Merkez Bina ve Alikahya Yerleşkesi Veri Giriş personellerinin 29 Kasım Tıbbi Sekreterler ve Veri Giriş gününü unutmadı.

Hastane yöneticileri; Başhekim Hüseyin Şaşkın,Başhekim Yardımcıları Atakan Baltrak, Sinan Arslan, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe, Müdür Yardımcıları, M.Fatih Zer,Cemal Soydan, Serap Ayhan, Birim Sorumlusu Musa Adıyaman, Orhan Işık personellerin kendileri için ne kadar değerli olduğunu belirterek bu özel günlerini kutladılar.