DERİNCE EAH'TA DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

DERİNCE EAH'TA DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

4-10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi tarafından bir etkinlik düzenlendi.
Etkinlikte TRSM çalışmalarının, Şizofreni ve İki uçlu duygu durum bozukluğu hastalarının kişisel, toplumsal, bilgi ve becerilerinin nasıl geliştirildiği, tıbbi tedavilerinin nasıl sürdürüldüğü anlatıldı. Çok Sayıda Katılım Oldu Gerçekleştirilen etkinliğe Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Şenol Ergüney, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Onursal Varlıklı,Derince İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şenol Çavuşoğlu, Derince Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yardımcı,Hastane Başhekimi Doç.Dr. Hüseyin Şaşkın,Hastane İdarecileri, çalışan personeller, ilgili merkezden hizmet alanlar ve yakınlarından çok sayıda kişi katıldı.
Etkinlikte merkezdeki çalışmalar sırasında değişik sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarı gösteren birçok kişiye ödül ve başarı belgesi verildi.
Kurulan Stant Yoğun İlgi Gördü Merkezden hizmet alan kişiler ve merkez çalışanlarınca merkezde yapılan değişik iş uğraş ve sanat alanlarında üretilen birçok ürün gösterim ve beğeniye sunuldu.
Etkinlik şizofreni ve bipolar bozukluk hastalıklarından muzdarip birçok kişi için önemli bir sosyal etkinlik ve umut ışığı oldu.

43391928_2255536637821766_1387763062152364032_o.jpg