BAYRAM ŞAHİN YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 17/09/2020

BAYRAM ŞAHİN YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
Hastanemiz de 2018 Yılından itibaren Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Bayram ŞAHİN Başhekim Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.
Bayram Şahin Kimdir?
16.05.1988 tarihinde Trabzon ili, Of ilçesi, Eskipazar köyünde doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden birincilik ile mezun oldu. İhtisas eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde (Çapa) tamamlayıp Kulak Burun Boğaz & Baş ve Boyun Cerrahisi uzmanı oldu. Çoğu uluslararası saygın dergilerde olmak üzere yirmiden fazla yerli ve yabancı akademik çalışması bulunan ve iyi düzeyde İngilizce bilen Dr. Bayram ŞAHİN evli ve bir çocuk babasıdır.