ÇOCUK İMMUNOLOJİ VE ALERJİ HEKİMİ GÖREVE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 22/10/2020

ÇOCUK İMMUNOLOJİ VE ALERJİ HEKİMİ GÖREVE BAŞLADI
Doç.Dr. Hakan Güvenir Çocuk İmmunoloji ve Alerji hekimi olarak hastanemizde göreve başlamıştır.
Doç.Dr.Hakan Güvenir kimdir?
1978 İzmit doğumlu olan Dr.Güvenir 2005-2011 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmış, daha sonra Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıklar Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk İmmunolojisi ve Alerjisi Hastalıkları Yandal eğitimi almış, 2018-2020 tarihlerin de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yandal sonrası mecburi hizmetini tamamlamıştır. 2020 Yılında Doçentlik Ünvanı alan hekimimiz artık hastanemizde hasta kabulüne başlamıştır.