İŞ VE MESLEK HASTALIKLARI HEKİMİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 01/02/2021

İŞ VE MESLEK HASTALIKLARI HEKİMİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI
Uz.Dr. Duygu ACAR KARAGÜL İş ve Meslek Hastalıkları Hekimi olarak hastanemizde göreve başlamıştır.
İş ve Meslek Hastalıkları Nedir?
İş ve Meslek Hastalıkları Polikliniğinde; meslek hastalıkları şüphesi ile başvuran hastalar değerlendirilmekte, tanıları kesinleştirilmekte, sağlık kurulu raporu düzenlenmekte ve bildirimi zorunlu hastalık olması sebebi ile meslek hastalıkları bildirimi yapılmaktadır.
DUYGU ACAR KARAGÜL KİMDİR?
1987 Beypazarı Ankara doğumlu. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Faültesi’nden mezun olmuş. 2011-2016 Yılları arasInda Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanlık eğitimi almış. 2016-2017 Yılları arasında Siirt Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanlığı mecburi hizmetini yapmış. 2017-2020 Yılları arasında İstanbul Üniversitesi ,İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde İş ve Meslek Hastalıkları Yandal Uzmanlık eğitimi almış. İş ve Meslek Hastalıkları Yandal mecburi hizmeti için artık hastanemizde görev yapmaktadır.